Over RijnBIZkids

De cursus RijnBIZkids heeft 3 seizoenen achter de rug. Met groot succes. De deelnemers van de cursus (kinderen groep 6-7-8) uit de Rivierenbuurt bezoeken een tal van winkeliers/ondernemers, leren daar hoe een onderneming werkt, krijgen ideeen voor een beroepskeuze en doen naar aanleiding van dit bezoek in de winkel of op Rijn58 een creatieve activiteit. Doel van de RijnBIZkids is verbindingen leggen tussen ondernemers en de buurt, de kinderen en hun familie/ouders.

De Talententent Dynamo en Lilian de Jong / supertrots.nu organiseert vanaf februari 2018 een speciale Rijnbizkids ism Remko Brood & Taartjes.

RijnBIZkids: het beste koekje voor de buurt!

De ontwikkeling van hét ultieme Rivierenbuurtkoekje

 In deze cursus maken we  de RijnBIZkids het ultieme Rivierenbuurtkoekje. Elke RijnBIZkid bedenkt zelf een koekje en er wordt door een professionele jury een winnend koekje gekozen. De kinderen bakken het winnende koekje bij Remko’s brood & taartjes, die het ook echt gaat verkopen. Zij leren alles over pitchen, presenteren, ontwerpen van een logo en zij gaan op bezoek bij een reclamebureau!

De Rivierenbuurt heeft een eigen koekje nodig!

De cursus is buurtgericht, de cursus zet de Rivierenbuurt/Rijnstraat op de kaart. Wij hopen dat de buurtbewoners als ze naar oma gaan, een feestje hebben, een vergadering in stadsdeel Zuid of zomaar wat lekkers bij de koffie willen een zakje rivierenbuurtkoekjes kopen. De cursus bestaat uit 10 lessen. En vindt  plaats op woensdagmiddag van half 3 tot 4 uur.

Organisatie: Talententent Dynamo (www.dynamo-amsterdam.nl/talententent)
In samenwerking met:  Remko’s brood & taartjes (www.broodentaartjes.nl)
Docent: Lilian de Jong / Supertrots.nu / 06-11123408 / lilian@toewan.nl

Facebook: www.facebook.com/rijnbizkids
Instagram: @RijnBIZkids

         


MENU