Eerste Wolkenkrabbertje uitgereikt

Vandaag hebben de RijnBIZkids het eerste Wolkenkrabbertje uitgereikt aan Amsterdam-Zuid bestuurder Marijn van Ballegooijen. Het Wolkenkrabbetje is vanaf nu officieel hét Rivierenbuurtkoekje.

Het was een feestelijk moment toen de kinderen van de RijnBIZkids het door henzelf ontwikkelde Rivierenbuurtkoekje – Het Wolkenkrabbertje – uitreikten. Marijn van Ballegooijen nam het dankbaar in ontvangst, sprak uit dat het voor de kinderen zeer speciaal was en voor de Rivierenbuurt een uniek project, met een tastbaar en smaakvol resultaat. Natuurlijk was er daarna de gelegenheid om te proeven en kregen de kinderen een diploma en een pot Wolkenkrabbertjes. Vanaf nu liggen de Wolkenkrabbertjes bij Remko’s brood & taartjes in de schappen en zijn ook online te koop. Een prachtige apotheose van een prachtig project waarmee de Rivierenbuurt mooi op de kaart is gezet!

Het Wolkenkrabbertje heeft sinds vandaag ook een eigen website: www.hetwolkenkrabbertje.nl. Op deze website ook de promovideo die via https://youtu.be/QRIoGiyfPoU te bekijken is. Binnenkort ook op deze website te zien.

 

MENU